OVER DE RECREATIEVE, MARGRIET EN PETER MASTENBROEK

 

 


**************************************************

In 2007 verkochten wij na het organiseren van ruim 800 4x4 evenementen, 60 off-road reizen en ruim 80 cursussen het rittengedeelte, het werd tijd dat de jeugd dit ging overnemen. In 2010 verkochten wij de Sleepkabelshop waarna wij lekker “rustig” (dachten wij) oud gingen worden in onze Touwenwinkel.

Maar we misten het 4x4 gebeuren toch een beetje. Wij gingen daarna een beetje helpen op halve kracht als marshal bij de NK Challenge totdat die organisatie er mee stopten. Dan wordt het toch wel erg stil en rustig in de weekenden, vandaar dat we weer een klein beetje begonnen zijn met de Recreatieve, maar nu alleen met 1 off-roadrit voor SUV en 4x4 per 2 maanden voor kleine groepjes deelnemers. Niet meer zoals vroeger 40 tot 50 auto's. We moeten aan onze leeftijd denken!!

Op deze site komt dus af en toe een 4x4 evenement te staan. Veel plezier met lezen en het 4x4 rijden.

Onderstaand het adres van de Touwenwinkel waar wij door de week beperkt bereikbaar zijn.
Maandag – vrijdag van 12:00 tot 16:00 uur.
Zaterdag en zondag is de Touwenwinkel gesloten.
De Recreatieve is tijdens openingstijden bereikbaar via: 0320-248445.

De Recreatieve is gevestigd in de Rode Klif 216 - 8223 CK Lelystad. U vindt de winkel aan de kant van de Waddenlaan niet aan de Zuiderzeelaan kant. De Rode Klif is een heel groot wooncomplex met aan twee stratenkanten ingangen, maar tussenin ligt een hele grote tuin. Aan beide kanten van het complex zijn winkels gevestigd.