Gitrax is een Familiebedrijf

De firma Gitrax bvba werd opgericht door Danny Geerts en Peggy De Peuter in het jaar 1994. Hun passie voor het ombouwen en verbeteren van terreinwagens groeide uit tot een succesvolle familiezaak waarin ondertussen ook de twee zonen Jorgen en Bjorn zijn tewerkgesteld.  

De nadruk van de firma ligt vooral op het verbeteren van 4x4's en de bijhorende accessoires. Ook expeditie-uitrusting en daktenten vormen een belangrijke focus. Daarnaast bestaat Gitrax uit een volwaardige bandencentrale en kunnen er ook accessoires verkregen worden voor personenwagens, bestelwagens en oldtimers.

Deze veelzijdigheid in combinatie met een persoonlijke service maakt van Gitrax een uniek concept in België en omstreken.

Service

Gitrax beschikt over een fysieke winkel waar je terecht kan voor verschillende producten en diensten. Door de jarenlange ervaring wordt er een deskundige service verleend die elke klant op een persoonlijke manier tevreden stelt.

Enkele voorbeelden van de aangeboden diensten:

- Gepast advies over LED-verlichting

- Verkoop van accessoires

Montage van accessoires

- Expeditie-uitrusting

RVS uitlaat op maat

Anti-roest behandeling

Heavy Duty Liner

Algemene laswerken

- Auto-bekleding op maat

Sinds 2018 is een groot deel van het assortiment ook online beschikbaar via de webshop. Bestellingen kunnen worden opgestuurd naar adressen in België en in de buurlanden, maar kunnen ook gewoon worden afgehaald in de winkel te Tielen. Klik hier om een kijkje te nemen op deze webshop. 

Bandencentrale

Gitrax is een volwaardige bandencentrale die alle grote bandenmerken kan aanbieden voor personenwagens, bestelwagens, terreinwagens, enz. Bij de aankoop van banden wordt de klant op een professionele manier geadviseerd over de mogelijke types en uitvoeringen. De montage gebeurt binnenshuis en wordt volledig afgestemd op het type wagen en de persoonlijke rijvoorkeur.

Bij Gitrax kan u daarnaast rekenen op kwaliteitsbanden aan scherpe prijzen. Ook bij budgetvriendelijke banden wordt de klant verzekerd van een kwaliteitsvolle oplossing.

U kan bij ons terecht voor de aankoop van banden, maar ook voor bandenwissels tijdens de seizoensovergang. 

Ons doel

Door de grote diversiteit van het assortiment is er voor elke consument wat wils. De verscheidene producten en diensten spreken verschillende doelgroepen aan en worden gesmaakt door een groot publiek. Of je nu een fervent 4x4-der bent, de wereld rondreist met je wagen of gewoon een stel nieuwe banden wilt, bij Gitrax vind je zeker wat je zoekt!