Storage World Budel is gelokaliseerd op het industrieterrein Airpark. 

Deze locatie is beveiligd met een overheaddeur die geopend wordt met een tag en er is permanente camerabeveiliging aanwezig. Het pand is goed geïsoleerd wat voor een gunstig binnenklimaat zorgt m.b.t. de temperatuur en vocht.

Het pand bestaat uit 3 verdiepingen. Er is een goederenlift aanwezig.

Wij zijn heel flexibel. U kunt kosteloos wisselen van unit mocht u groter of kleiner willen. Wij hanteren geen opzegtermijn.

 


Bij Alltracks kan je terecht voor verschillende Winch zoals Superwinch,Warn ,en Powerwinch, dan hebben ze ook nog van alle Accessoires voor te kunnen lieren 


Bij 4low kunt u terecht voor al uw Jeep onderdelen en accessoires.Door onze jarenlange passie voor Jeep ,hebben wij veel ervaring . Of u uw Jeep nu voor woon-werkverkeer gebruikt of voor extreme terrein rijden ,bij ons kunt u voor alles terecht

wij verkopen nieuwe en gebruikte onderdelen 

van Jeep CJ-7,Wrangler YJ/TJ,CherokeeXJ,Grand Cherokee ZJ/WJ onderdelen 


Garage MAYis gespecialiseerd in onderhoud en herstellingen van personenwagens,4x4,vrachtwagens en bestelwagens van alle merken.
Banden, Vakmanschap, scherpe prijzen, 100% service en de beste banden.
LPG-LPI instalatie's.
Ruil starters en dynamo's alle merken. Volledig nagekeken en getest.


4x4 onderdelen & jeep parts leverancier voor particulier & groothandel. Ook leveren wij alle technische auto-onderdelen en toebehoren voor het merk Jeep.

De deskundige medewerkers van 4offroad staan klaar om u te adviseren over de benodigde onderdelen. Op basis van uw 4x4 zoeken zij de beschikbare onderdelen voor uw specifieke auto

Bent u op zoek naar Jimny onderdelen dan bent u hier op het goede adres

wij zijn gespecialiseerd in in-en verkoop van (tweedehands) suzuki jimny onderdelen

ook hebben we regelmatig offroad onderdelen Jeroen en Linda Jansen met Max en Floris. In 2002 kochten we ons eerste terreinwagen, de Land Rover Defender. Eigenlijk voor het werk, aangezien Jeroen altijd met zware trailers moest rijden. Onze auto was drie weken oud toen we voor het eerst bij de Dutch Land Rover Club in België waren. Een geweldige ervaring voor ons. Daarna volgden verdere reizen naar verschillende off-road parken in België, Frankrijk en Engeland. Het idee ontstond om zelf een off-road park te exploiteren. Na lang zoeken vonden we de site in Stadtoldendorf in januari 2005. Dankzij de gemeente Stadtoldendorf en het district Holzminden werden onze plannen goedgekeurd. In augustus 2006 zijn we verhuisd naar de kazerne in Stadtoldendorf. We hebben alles gebouwd wat pretpark Mammut te bieden heeft. We hebben nu een goed team om ons heen, zonder welke we niet al het werk zouden kunnen doen. We verheugen ons op uw bezoek!